Acesta NU este un site de matrimoniale! CINE ARE CHEF SĂ CAUTE ÎN ALTĂ PARTE DACĂ VREA!


În timp ce mă enervez că nu găsesc numărul de telefon al unui prieten real şi sper să nu fi pierdut legătura pentru că un idiot de alt prieten comun a pierdut telefonul cu agendă cu tot ca un iresponsabil, sunt asaltată de mesaje fake, evident, de aşa-zişi prieteni care... l-ar fi cunoscut pe L. Bă, lăsaţi-mă în pace! Nu ştiu de ce e în firea omului un drac de a se face de rahat şi a vrea numai cunoştinţe pentru... lucruri uşoare. Şi imaginaţia depăşeşte modalităţile normale de contactare. Pentru absolut toţi idioţii care vor să mă abordeze într-o modalitate sau alta, ţin să învederez aspectul încă o dată că am 38 DE ANI. 38 DE ANI, 38 DE ANI. DECI GĂSIŢI-VĂ UNA DE 20 DISPONIBILĂ PENTRU SEX. UNA DE 20. EU CU AŞA CEVA N-AM NICIO TREABĂ. Niciodată n-am înţeles de ce femeia trebuie să fie întotdeauna agasată de tot felul de... indivizi nedoriţi. Că de aia îmi vine uneori să-mi bag capul în sac. Dacă m-a enervat vreodată vreo metodă pe lumea asta, acesta a fost agăţatul, indiferent de formele lui. Vreau să stau şi eu liniştită la o terasă, ţoc, au alţii chef să intre în vorbă şi toată lumea vizează... relaţia sexuală pasageră, nimic altceva. Pentru că nu m-am născut ieri să nu cunosc prea bine situaţia unei lumi decăzute şi depravate. Iar asta într-o situaţie paradoxală: de un prieten real pe care vreau eu să-l contactez, nu dau, pentru că... un alt prieten comun i-a pierdut numărul de telefon, deşi ultima dată când prietenul în cauză a fost în Bucureşti i-a lăsat indicaţia expresă să-mi lase numărul lui de telefon şi... draci, acel prieten, l-a şi pierdut deja. Se întâmpla înainte de moartea lui L.


Bun, deci ideea e în felul următor: dacă aţi şti voi cine a fost L., m-aţi lăsa în pace toţi imediat. Nu de alta, dar eu i-am cunoscut al naibilor de bine prietenii, ba chiar şi duşmanii. Numai că persoana care se pretinde prieten n-avea nicio treabă nici măcar cu duşmanii, asta este clar şi modalitatea de a pretinde o aiureală doar ca să intri în vorbă cu mine şi ca să vizezi... sexul, mi se pare MAI PENIBILĂ DECÂT ORICARE ALTĂ FORMĂ DE MANIFESTARE A NESIMŢIRII MASCULINE. A, am mai păţit-o cu un dobitoc în Craiova, care s-a luat de mine la... priveghiul bunicii (super moment de abordat o femeie, n-am ce comenta!). Cum n-avea chef să meargă la cimitir, de asemeni, în calitate de... decedat, după ce i-aş fi trosnit o palmă, a renunţat... Păi, dar nu se poate, adică chiar mi se pare un tupeu fenomenal şi ce sunt eu aici? O pradă pentru necesităţile de nesimţire sau ce anume de fapt? Măcar învaţă să fii om şi să-mi respecţi durerea, măcar atât de fapt...


Ţin să repet încă o dată: DETEST AGĂŢATUL, DETEST MATRIMONIALELE, NU SUNT MĂRITATĂ, NU AM PRIETEN, NU AM IUBIT, NU-MI DORESC SĂ MĂ MĂRIT, NU-MI DORESC PRIETEN, NU-MI DORESC IUBIT, NU VREAU AVENTURI, N-AM NEVOIE DE SEX, VREAU SĂ MĂ LĂSAŢI DRACULUI ÎN PACE, E TOT CEEA CE VREAU!


DECI CREAŢIILE MELE DE ORICE TIP NU SE ADRESEAZĂ DUMITALE. URĂSC OBSESIA SEXUALĂ ŞI TOCMAI PENTRU CĂ EXIŞTI ŞI DUMNEATA PE ACEASTĂ PLANETĂ ŞI TE COMPORŢI AŞA AM DECIS CĂ AR FI PERFECT PENTRU MINE DACĂ TRĂIESC SINGURĂ, FĂRĂ IUBIT, FĂRĂ PRIETEN, FĂRĂ AVENTURĂ, FĂRĂ MĂRITAT!


Mirela Predan

Sper că nu va mai urmauCoz
Mirela Predan© 2018