1. Într-o bună zi, din liniştea mea, am fost deranjată de cel ce nu există, cu obsesie de a mă distruge, cu răzbunare, cu de toate. De doi ani de zile tot aştept SĂ SE POTOLEASCĂ ŞI CU ÎNCĂLCĂRILE LEGII şi cu tot. Dar aştept degeaba. Acum a venit vremea mea. Gata. NU MAI AM NICI TIMP, NICI CHEF SĂ MAI AŞTEPT! Părul a început să se albească, au început să apară riduri, o să îmbătrânesc şi-o să mor. NU am ce să aştept.


2. Într-o bună zi, nişte consilieri au trădat şi s-au dat cu cel ce nu există. De atunci tot aştept să-şi dea demisia. TOT AŞTEPT. Nu cred că mai e cazul să stau şi să aştept, cred că a venit momentul să mă adresez DNA-ului şi cred că a venit momentul să fie supuşi batjocurii publice trădătorii. Părul a început să se albească, au început să apară riduri, o să îmbătrânesc şi-o să mor. NU am ce să aştept.


3. Într-o bună zi, m-am trezit cu maică-mea şi cu bunică-mea la uşă. Pur şi simplu. Bunică-mea, bolnavă de Alzheimer, maică-mea nu vrea sub nicio formă s-o ducă la doctor. Şi de un an şi ceva viaţa mea a devenit în propria-mi casă un iad. Au unde să se ducă, apartament în Bucureşti, dar nu vor să se ducă, vor să mă toace pe mine psihic. A trebuit să plec eu din cauza lor în Bucureşti, să stau prin case care nu sunt ale mele. DAR SUNT MAI HOTĂRÂTĂ DECÂT ORICÂND SĂ DISPUN EVACUAREA. Părul a început să se albească, au început să apară riduri, o să îmbătrânesc şi-o să mor. Nu am ce să aştept.


4. Depusesem şi eu nişte plângeri penale. Ieri, alaltăieri, acum o lună, acum cinci luni, acum un an, acum doi ani. De atunci tot aştept şi absolut nimic nu se cercetează, numai superficialitate şi protecţie faţă de infractori. Dar acum a venit vremea mea. Gata. LA PUŞCĂRIE CU CEL CE NU EXISTĂ. NU am de ce să mai aştept! Părul a început să se albească, au început să apară riduri, o să îmbătrânesc şi-o să mor. Nu am ce să aştept.

 

ŞI VREAU SĂ LANSEZ TUTUROR UN MAXIM AVERTISMENT: EU NU MAI AM CE SĂ AŞTEPT, NU AM TIMP SĂ AŞTEPT, NU AM CHEF SĂ AŞTEPT, NU AM DISPONIBILITATE SĂ AŞTEPT! M-AM SĂTURAT SĂ TOT AŞTEPT ŞI SĂ TREACĂ VIAŢA AŞTEPTÂND PE LÂNGĂ MINE, MAI ALES LUNI, ANI DE ZILE, EU N-AM CE SĂ AŞTEPT. M-am decis să iau măsuri radicale şi să fac ordine în jurul meu şi în viaţă, cine mă mai tratează la mişto, cu aşteptare, ÎI GARANTEZ EU CĂ NU MAI AM NICI TIMP, NICI CHEF, NICI DISPONIBILITATE SĂ AŞTEPT. Prea mult timp, strică. Nu se ştie când vine moartea şi nu m-am ales de la viaţă cu nimic. Ca atare, este vremea să iau taurul de coarne şi să SPUN TUTUROR CLAR: EU NU AM CE SĂ MAI AŞTEPT!!!!!!!!!!! ŞI FERIŢI-VĂ DE SATURAŢIA ASTA A MEA DE TOT NU ÎNŢELEGEŢI. NU ÎNŢELEGEŢI CĂ EU NU AM CE SĂ AŞTEPT!


Mirela PredanuCoz
Mirela Predan© 2018